Jonnyn diabeteskertomus

Jonnylla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes, kun hän oli 15-vuotias. Ota selvää, miten Johnny pitää glukoosiarvonsa hallinnassa insuliinipumpun avulla.

Tositarinoita

Toista video

Jonnyn diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2004

Minulla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes ollessani 15-vuotias. Reaktiona diagnoosiin halusin ymmärtää, mikä diabetes on. Halusin tietää, mitä minun olisi tehtävä, jotta voisin palata entiseen elämääni. On tärkeää ajatella asioita ennakoivasti, sillä se miten hyvin sairauteen perehtyy, vaikuttaa suoraan mahdollisuuksiin hallita sitä ja omaa elämäänsä. Diagnoosin saamisen jälkeen tietoa on saatavilla valtavasti, myös insuliinipumpuista, ja tiedot auttavat parantamaan elämänlaatua ja ottamaan hallinnan omiin käsiin.

- JONNY

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.