Dominikan diabeteskertomus

Dominika kieltäytyi ensin hyväksymästä diagnoosiaan mutta onnistui sitten saamaan glukoosiarvonsa hallintaan insuliinipumpun avulla.

Tositarinoita

Dominikan diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2012

Kun sain diabetesdiagnoosin, kielsin käytännössä koko asian. En ollut kiinnostunut hoitamaan sairauttani. En yksinkertaisesti halunnut myöntää, että minulla oli se. Sitten eräs tuntemani tyttö sai vakavia pitkäaikaiskomplikaatioita, koska hän ei ollut hallinnut diabetestaan hyvin. Olin juuri löytänyt lääkärin, joka todella uskoi insuliinipumppuhoitoon, joten päätin kokeilla sitä. Insuliinipumppuni ansiosta hallitsen nyt verensokeriarvojani paljon paremmin, elän normaalia elämää ja – mikä parasta – odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

- DOMINIKA

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.