Uusi diagnoosi

Tyypin 1 diabeteksen diagnoosi voi olla järkytys ja saattaa herättää monia kysymyksiä, kuten: Miksi näin käy minulle? Miten elämäni muuttuu? Miten voin taas hallita asioita?        
         
Diabeteksen hallinta voi tuntua ylivoimaiselta, erityisesti diagnoosihetkellä. On tärkeää ottaa mahdollisimman paljon selville sairaudesta ja ymmärtää, millä eri tavoilla glukoosiarvot voidaan pitää mahdollisimman hyvin tavoitealueella.
 
Lue tositarinoita muista, joilla on tyypin 1 diabetes, ja tutustu siihen, miten he ovat löytäneet oman tiensä kohti parempaa hallintaa. 

Tositarinoita

Toista video

Uusi diagnoosi

Emilyn ja Janen, parempaa hallintaa insuliinipumpulla vuodesta 2012 ja 2011

Sain diagnoosin kuusi vuotta sitten, jolloin aloitin monipistoshoidon. Näin sen kanssa paljon vaivaa, mutta se ei vain sopinut elämäntyyliini ja koin diabetekseni hallinnan turhauttavaksi ja uuvuttavaksi. Kun minulle sitten ehdotettiin insuliinipumppua, olin todella onnellinen ja valmis kokeilemaan sitä. HbA1c-tasoni parani ja paranee edelleen, kun opin yhä uusia tapoja käyttää pumppuani. Tajusin, että jos olisin aloittanut pumpun käytön aiemmin, olisin voinut saavuttaa paljon paremman hallinnan jo vuosia aikaisemmin. Kun tyttäreni Emily sai diabetesdiagnoosin viime vuonna, olin iloinen että hän sai pumpun nopeammin ja saavuttaa hyvän hallinnan.

- Jane

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.