Uusi diagnoosi

Sopiiko insuliinipumppu minulle?

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

  • Insuliinipumppujen lisäominaisuudet

Monet tyypin 1 diabeetikot voivat hyötyä insuliinipumpusta myös tiedostamattaan. Jos he kokevat jotakin seuraavista, he voivat yleensä saada diabeteksen paremmin hallintaan insuliinipumpun, esim. MiniMed® 640G -insuliinipumpun avulla:

  • Pistospelko
  • Vaikeudet hallita korkeita ja matalia arvoja
  • Hypoglykemiakohtausten pelko, erityisesti öisin
  • Vaikeus tunnistaa hypoglykemioita
  • HbA1c-taso tavoitealueen ulkopuolella 
  • Huolet pitkäaikaiskomplikaatioista
  • Joustavuuden halu jokapäiväisessä elämässä

Paras tapa pitää glukoosiarvot terveellä tasolla on mitata ne verensokeriseurannan avulla vähintään 4 kertaa päivässä ja säätää hoitoa tarpeen mukaan. MiniMed 640G -insuliinipumppun Bolus Wizard®-toiminnon avulla on mahdollista parantaa diabeteksen hallintaa.

Keskustele lääkärisi kanssa insuliinipumppuhoidosta ja sen soveltuvuudesta sinulle.

Päätin ottaa insuliinipumpun käyttöön, kun aloin ajatella tulevaisuutta. En voisi antaa itselleni anteeksi ellen tekisi kaikkea voitavaani lasteni hyväksi.

- DOMINIKA

MINIMED® 640G -INSULIINIPUMPUN LISÄTOIMINNOT

MiniMed 640G -insuliinipumppuun on myös saatavana integroituja lisätoimintoja: jatkuva glukoosinseuranta (CGM) ja CareLink-hoidonhallintaohjelmisto.

CGM-järjestelmällä varustettu MiniMed 640G -insuliinipumppu on nykyisin ainoa insuliinipumppu, jonka SmartGuard®-toiminto voi auttaa vähentämään hypoglykemian vaikutuksia*. Jos glukoosiarvot laskevat vaarallisen mataliksi, SmartGuard voi ennakoida matalan glukoositason lähestymisen 30 minuuttia etukäteen ja pysäyttää insuliinin annostelun automaattisesti. Kun glukoosiarvot palaavat normaaleiksi, SmartGuard jatkaa automaattisesti insuliinin annostelua. Tämä voi olla suuri etu verrattuna verensokeriseurantaan, sillä integroitu MiniMed-järjestelmä varoittaa sinua ennen kuin esiasetetut raja-arvot ohitetaan, näyttäen myös senhetkiset glukoositrendit.

 


LÄHTEET

  • *Viitteet säilytetään arkistoituina ja ovat saatavana pyydettäessä; ota yhteyttä paikalliseen Medtronic-edustajaan.

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.