Sabinen diabeteskertomus

Lue, miten Sabine ei uskaltanut hankkia lasta, ennen kuin hän löysi keinon varmistaa glukoosiarvojen vakaus.

Tositarinoita

Toista video

Sabinen diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2010

Kaksi vuotta sitten päätimme, että haluamme lapsen. Valitettavasti glukoosiarvoni eivät olleet siihen aikaan riittävän hyvät, mikä oli valtava pettymys. Silloin lääkärini suositteli minulle insuliinipumppuhoitoa tarvittavan HbA1c-tason saavuttamiseksi. Jo pian aloitettuani pumpun käytön arvoni olivat niin hyvät, että voisin lääkärin mielestä yrittää lapsen saamista. Ja hyvin pian sen jälkeen olinkin raskaana! Pidän omaa insuliinipumppuani pienenä ihmeenä. Vaikka todellinen ihme onkin tietysti kaunis, terve poikani.

- SABINE

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.