Lydian diabeteskertomus

Lue Lydian tarina siitä, miten erinomainen glukoosinhallinta auttoi häntä välttämään ongelmat raskausaikana ja saamaan terveen lapsen.

 

Tositarinoita

Lydian diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2011

Kun päätin perustaa perheen, hoitajani ja lääkärini korostivat miten tärkeää hyvä glukoosinhallinta olisi sekä ennen raskautta että sen jälkeen. He suosittelivatkin siirtymistä monipistoshoidosta insuliinipumppuhoitoon. Siirryttyäni insuliinipumppuhoitoon, A1C-arvoni laski alle 6,0 mmol/l. Minulla ei ollut raskauden aikana merkittäviä glukoosivaihteluja ja itse synnytys sujui hienosti. Pumppu todellakin auttoi minua saamaan terveen lapsen ja olemme nyt onnellinen perhe.

- LYDIA

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.