Olemme päivittäneet tietosuojalausuntomme. Voit lukea päivitetyn version täältä. X

Tervetuloa MiniMed Care blogiin, josta löydät diabetekseen liittyvää tietoa ja onnistumistarinoita muilta diabeetikoilta. Klikkaa selataksesi alla olevia aiheita; Diabetes & vinkit, Elämäntyyli, Tuotteet ja Ruoka & juoma. All posts tagged with: Infuusiosetit

MiniMed -infuusiosetin ja insuliinisäiliön vaihtotiheys: kaltaisesi diabeetikon omakohtainen kokemus

Infuusiosetin ja insuliinisäiliön vaihtaminen 2–3 päivän välein auttaa pitämään glukoositasot hallinnassa ja välttämään ongelmia infuusiokohdassa. Lue Melin kokemuksia ja tutustu hänen matkaansa diabeteksen ja insuliinipumpun kanssa.
Jatka lukemista

"Unohdin vaihtaa infuusiosettini ajallaan"

Vaihdatko infuusiosettisi aina kolmen päivän jälkeen? Minä vaihdan. Tai oikeastaan voisi sanoa, että “nyt minä vaihdan”. Mutta rupesin tekemään niin, kun opin kantapään kautta että insuliinin imeytyminen pistoskohdasta voi muuttua dramaattisesti kolmessa päivässä.
Jatka lukemista

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.