Olemme päivittäneet tietosuojalausuntomme. Voit lukea päivitetyn version täältä. X

Tervetuloa MiniMed Care blogiin, josta löydät diabetekseen liittyvää tietoa ja onnistumistarinoita muilta diabeetikoilta. Klikkaa selataksesi alla olevia aiheita; Diabetes & vinkit, Elämäntyyli, Tuotteet ja Ruoka & juoma.

Paristovinkkejä MiniMed-insuliinipumppua varten

Tiedätkö kaiken pumpun paristoista? Insuliinipumppuhoitoisena diabeetikkona joudut pitämään silmällä monia asioita.
Jatka lukemista

Diabeteksesta kertominen uusille kavereille ja seurustelukumppaneille

Seuraavat vinkit on kirjoitettu teini-ikäisten lasten vanhemmille, mutta toimivat toki kaikenikäisillä diabeetikoilla ja sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin, joissa tutustutaan uusiin ihmisiin:  
Jatka lukemista

Elä elämääsi. Anna elämästäsi.

“Mitä aiot tehdä ylimääräisellä elämälläsi?” – Earl Bakken, Medtronicin perustaja  
Jatka lukemista

MINULLE INSULIINIPUMPPU TARKOITTAA TÄYDELLISTÄ VAPAUTTA!

Carla on tyypillinen teini-ikäinen – lukuun ottamatta sitä, että hänellä on diagnosoitu diabetes hyvin nuorena. Lue, miten Carla ja hänen äitinsä selviytyivät diabetesta sairastavan tytön lapsuudesta ja mitä positiivisia kokemuksia he sen vuoksi ovat saaneet.
Jatka lukemista

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA – MATKUSTAMINEN INSULIINIPUMPUN TAI JATKUVATOIMISEN GLUKOOSINSEURANTAJÄRJESTELMÄN (CGM-JÄRJESTELMÄ) KANSSA

Matkustamme enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Jaamme tässä artikkelissa useimmin kysyttyjä kysymyksiä liittyen matkustamiseen insuliinipumpun tai jatkuvatoimisen glukoosinseurantajärjestelmän (CGM-järjestelmän) kanssa.  
Jatka lukemista

JUHLARUUAT JA DIABETES

Me kaikki tykkäämme käydä niissä. Nauramme ja pidämme hauskaa perheen ja ystävien kanssa. VIIMEINEN asia, josta haluamme huolehtia on se, miten verensokerimme voisi mahdollisesti pilata juhlat. Mitä siis tehdä?
Jatka lukemista

DIABETESTAVAROIDEN PAKKAAMINEN KEVYESTI

Kun olin pieni, tapanani oli aina unohtaa ottaa mukaan jotakin, jota minun pitäisi pitää aina mukanani. Olipa se sitten mittarini, muutama ylimääräinen neula (olin silloin monipistoshoidolla), insuliinia tai jotain muuta. Sormeni eivät riitä laskemaan niitä lukemattomia kertoja, jolloin äitini tai...
Jatka lukemista

FIKSUA NAPOSTELUA DIABETEKSEN KANSSA

Huomaatko silloin tällöin havittelevasi keksejä, suklaapatukoita tai pussillista rasvaisia perunalastuja herkutteluhimon iskiessä? Älä anna nälkäkohtauksen pilata diabetekseesi liittyvää ateriasuunnitelmaa.Terveelliset välipalat voivat auttaa optimoimaan glukoosinhallintaa, tukea koko...
Jatka lukemista

Pages

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.