Tervetuloa MiniMed Care blogiin, josta löydät diabetekseen liittyvää tietoa ja onnistumistarinoita muilta diabeetikoilta. Klikkaa selataksesi alla olevia aiheita; Diabetes & vinkit, Elämäntyyli, Tuotteet ja Ruoka & juoma.

(Verkko)vertaistuen merkitys diabeetikon mielenrauhalle

- Mikä tuo on? Mihin sitä käytetään?    
Jatka lukemista

Kesä ja diabetes, miten hoitovälineiden kanssa toimitaan?

Oletko valmistautunut nauttimaan kesästäsi täysillä? Lue nämä MiniMed™ Care -tiimimme antamat hyödylliset vinkit, jotta saat kaiken irti insuliinipumpustasi ja sensoristasi kesäkäytössä. 
Jatka lukemista

Diabetes ei ole este tavoitteiden saavuttamiselle

Grahamilla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes vuonna 2001 – vain vuosi sen jälkeen, kun hän oli päässyt edustamaan kotimaataan Etelä-Afrikkaa karaten MM-kisoihin Espanjaan. 
Jatka lukemista

NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ TÄYSILLÄ

”Lääkärit sanoivat minulle, että ota iisisti. En edes tiedä, mitä se tarkoittaa.” - John  
Jatka lukemista

RASKAUS & INSULIINIPUMPPU - YKKÖSTYYPIN DIABETESTA SAIRASTAVAN ÄIDIN TARINA

Elämää ykköstyypin diabeteksen kanssa Ykköstyypin diabetes diagnosoitu 14-vuotiaana. Stephanie oli monipistoshoidolla siihen saakka, kunnes tuli toista kertaa raskaaksi. Käyttäessään nyt insuliinipumppua ja jatkuvatoimista glukoosiseurantaa, Stephanie tuntee itsensä terveeksi ja energiseksi.
Jatka lukemista

ESITTELYSSÄ UUSI MINIMED™ 670G -JÄRJESTELMÄ!

MiniMed™ 67OG -järjestelmä – maailman ensimmäinen itsesäätelevä insuliinipumppujärjestelmä1,2,3*, jonka SmartGuard™ -teknologia säätelee automaattisesti ja yksilöllisesti basalinsuliinin määrää2,3 ja auttaa näin välttämään hyper- ja hypoglykemian.  
Jatka lukemista

INSULIINIPUMPUN KANSSA RINTEESSÄ

Tänään tapaat Michael Findlingin. Hän on yksi niistä, jotka tekevät työnteon Medtronicin markkinointiosastolla hauskaksi. Hän on myös käyttänyt insuliinipumppua seitsemän vuotta ja harrastanut ulkoilmaurheilua koko elämänsä. Lue alta hänen kokemuksiaan siitä, miten insuliinipumpun kanssa pärjää...
Jatka lukemista

DIABEETIKON TALVIVINKIT: 7 VINKKIÄ LADULLA PYSYMISEEN KYLMÄSSÄKIN SÄÄSSÄ

Iso kiitos Miranda Lowerylle, diabeteskouluttajalle ja ravitsemusterapeutille, joka antoi meille 7 vinkkiä diabeteksen hallintaan jopa silloin, kun lämpötila laskee pakkaselle.
Jatka lukemista

Pages

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.