MiniMed-järjestelmä

Jatkuva glukoosinseuranta CONTOUR NEXT LINK 2.4 -glukoosimittarin avulla

CONTOUR® NEXT LINK 2.4 -verensokerimittari on ainoa saumattomasti integroitu mittari, joka on suunniteltu viestimään langattomasti MiniMed 640G -insuliinipumppusi kanssa. CONTOUR NEXT LINK 2.4 lähettää verensokeriarvot langattomasti suoraan Medtronicin MiniMed-insuliinipumpulle, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa. 

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

 • Helppoa ja optimaalista pumppuhoitoa: CONTOUR® NEXT LINK 2.4 -verensokerimittari.

 • Lisäannoksen annostelu napin painalluksella: voit lähettää manuaalisen tai esiasetetun lisäannoksen suoraan CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarista MiniMed 640G -insuliinipumpulle.
 • Voit kalibroida Medtronicin jatkuvan glukoosinseurantajärjestelmän automaattisesti, jos käytät CGM-laitetta. 

Optimoitu pumppuhoito on helppoa: entistä älykkäämpi mittari auttaa sinua parantamaan diabeteksen hallintaa 

Ainutlaatuinen tarkkuus mahdollistaa mittaustulokset joihin voit luottaa: 

 • CONTOUR NEXT -testiliuskat takaavat erinomaisen tarkkuuden. Lue lisää erittäin tarkoista CONTOUR NEXT LINK -testiliuskoista Ascensia Diabetes Care -sivustolta.
 • No Coding -tekniikan ansiosta sinun ei tarvitse koodata mittaria manuaalisesti ennen testausta, mikä auttaa estämään virheellisestä koodauksesta aiheutuvat virheet.
 • MultiPulse-tekniikka takaa tarkat glukoosimittaukset myös verensokeriarvojen ollessa matalat.*
 • Tarkkuuteen eivät vaikuta monet yleiset häiritsevät aineet (katso lisätietoja pakkausselosteesta).
 • Tarkkojen mittaustulosten ansiosta voit  säätää insuliiniannostelua varmemmin. 

 

Nykyaikainen muotoilu ja useita ominaisuuksia, jotka helpottavat käyttöä ja tekevät laitteesta huomaamattoman

 • Älykäs, tyylikäs ja pienikokoinen mittari, joka antaa lukemat 5 sekunnin kuluttua mittauksesta.
 • Helppokäyttöinen ja miellyttävä. 
 • Second-Chance™-näyteenottotoiminto kertoo jos näytteessä ei ole riittävästi verta ja sitä on lisättävä toista näytettä varten.
 • Verensokeri- ja insuliinitietojen helppo yksivaiheinen lataus CareLink™ -ohjelmistoon.

Napsauttamalla tästä pääset CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin demoesitykseen 

 

Haluatko CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin? 

Jos käytät MiniMed 640G insuliinipumppua, saat CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin automaattisesti pumpun mukana.

Jos sinulla on toinen Medtronicin insuliinipumppu tai CGM-järjestelmä, Ascensia Diabetes Care tarjoaa myös CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittarin, joka voi muodostaa langattoman yhteyden MiniMed® Veo™ -insuliinipumppuun, MiniMed REAL-Time -insuliinipumppuun ja Guardian® REAL-Time -CGM-järjestelmään. Ascensia Diabetes Caren verkkosivustolla on tietoa siitä, miten saat CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittarin.

Oletko jo saanut CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin? 


Jos olet jo saanut CONTOUR NEXT LINK 2.4 -verensokerimittarin, saat Ascensia Diabetes Caren verkkosivustolta lisätietoja CONTOUR NEXT-mittarisi rekisteröimisestä, seinälaturin tilaamisesta ja CONTOUR NEXT-mittarien omistajien käytettävissä olevista eduista. Voit myös soittaa Ascensia diabetestuen numeroon 020 785 21 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen diabetes.2@ascensia.com

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.