Olemme päivittäneet tietosuojalausuntomme. Voit lukea päivitetyn version täältä. X

MiniMed-järjestelmä

MiniMed 640G -hoidonhallintaohjelmisto

CareLink on hoidonhallintaan tarkoitetun ohjelmistoperheemme nimi. 

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

 • Selvitä kuinka CareLink voi auttaa sinua hallitsemaan diabetestasi

CareLink Pro

CareLink™ Personal-ohjelmisto on suunniteltu potilaille, ja sitä käytetään tietyn verkkosivuston avulla. Tämä suojattu, verkkopohjainen hoidonhallintaohjelmisto lataa pumppusi tiedot ja muuttaa ne raporteiksi, joiden avulla voit seurata diabeteksen ja hoidon kehityskulkuja. Kun pidät mukanasi CONTOUR® NEXT LINK -mittaria (jos käytät MiniMed® Veo™ -insuliinipumppua tai Guardian® Real-Time -järjestelmää) tai CONTOUR® NEXT LINK 2.4 -mittaria (jos käytät MiniMed® 640G -insuliinipumppua), voit ladata pumppusi tiedot ohjelmistoon joko kotonasi tai missä tahansa Internet-yhteydellä varustetussa paikassa. Palvelu toimii samalla periaatteella kuin sähköpostikin: rekisteröidy palveluun ja voit kirjautua sisään.

CareLink Pro -ohjelmisto on suunniteltu lääkäreitä ja sairaaloita varten, ja se on ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten saatavilla. Laadittavat raportit sisältävät samat pumpun lähettämät tiedot kuin CareLink Personal -ohjelmiston raportit, mutta tiedot ovat kliinisempiä ja yksityiskohtaisempia. CareLink Pro -ohjelmisto on ladattava CD-ROM-levyltä.

MITEN CARELINKTM PERSONAL -OHJELMISTON KÄYTTÖ VOI AUTTAA SINUA

 • Parempi hallinta 
  Kliininen tutkimus on osoittanut, että CareLink Personal -ohjelmistoa käyttäneet henkilöt hallitsivat diabetestaan (HbA1c) paremmin kuin henkilöt, jotka käyttivät insuliinipumppuhoitoa ilman CareLink Personal -ohjelmistoa1. Tutkijat päättelivät tämän johtuvan siitä, että ohjelmiston käyttäjät pitivät Internetin avulla tiiviimpää yhteyttä hoitohenkilöstöönsä.
 • Helpommin tunnistettavat kehitysmallit ja ongelmat 
  Helposti luettavat raportit voivat auttaa sinua ymmärtämään, miten insuliini, hiilihydraatit ja liikunta vaikuttavat glukoosiarvoihisi. 
 • Etäyhteyden avulla yhteistyötä hoitohenkilöstön kanssa
  Hoitohenkilöstösi voi käyntiesi välissä tarkastella CareLink Personal -ohjelmiston tietoja etäyhteyden avulla ja muuttaa hoitoa juuri omien tarpeidesi mukaisesti.
 • Suurin mahdollinen hyöty vain yhdellä ohjelmistolla
  CareLink voi ladata tietoja useista erilaisista glukoosimittareista. Kun syötät mittareiden tiedot pumppuun (Bolus Wizard® -toiminnon avulla), voit ladata pumppuun kaikkien mittareiden glukoosiarvot samalla kertaa.
 • Parempi yleiskuva
  Kun käytät insuliinipumppusi jatkuvan glukoosinseurannan (Continuous Glucose Monitoring, CGM) toimintoa, saat paremman yleiskuvan muun muassa glukoosiarvojen kehittymisestä, insuliinin käytöstä, VS-arvoista ja liikunnasta yhdestä ja samasta paikasta – ilman lokitietojen pitämistä.

Voit hallita diabetesta paremmin, kun ymmärrät miten insuliiniannokset, ruokailutottumukset, liikunta ja lääkitys vaikuttavat omiin glukoosiarvoihisi. Tiedot esitetään yksinkertaisina kaavioina, käyrinä ja taulukkoina, joiden avulla voit helpommin tunnistaa vaihtelut ja ongelmakohdat hoidossasi. Tietojen avulla voit yhdessä hoitohenkilöstösi kanssa selvittää tiettyinä ajankohtina esiintyvien matalien ja korke