MiniMed-järjestelmä

SmartGuard®-tekniikalla varustettu insuliini-pumppu

TUNTUUKO GLUKOOSIARVOJEN HALLINTA TYÖLÄÄLTÄ?

Glukoosiarvoihin voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten ruokavalio, liikunta ja stressitaso, ja saatatkin tarvita älykkään järjestelmän, jonka avulla voit parantaa glukoosiarvojen hallintaa.

MiniMed® 640G -järjestelmässä käytetyn innovatiivisen tekniikan avulla jäljitellään aiempaa tarkemmin tapaa, jolla terve haima toimittaa insuliinin perusannoksen keholle. Sen avulla arvojen hallinta on helpompaa.

> Saadaksesi lisätietoa MiniMed 640G insuliinipumpusta, ota yhteyttä meihin TÄSTÄ

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

 • MiniMed 640G – tietoa Medtronicin uusimmasta insuliinipumpusta

Mukauta MiniMed 640G -insuliinipumppusi

Select case colour

 • Black
 • Blue
 • Fuchsia
 • Purple
 • Grey
TILAA SILIKONIKOTELO

MiniMed 640G -järjestelmässä yhdistyvät:

 • Edistyksellinen turva
 • Yksilöllinen mukavuus
 • Entistä parempi muotoilu

MiniMed-järjestelmä voi opastaa sinut parempaan hallintaan1 tarjoamalla kehittyneen suojan hypoglykemiakohtauksia2 vastaan sekä mahdollisuuden yksilölliseen ja vaivattomaan diabeteksen hallintaan joka päivä.

EDISTYKSELLISTÄ TURVAA

Oletko kyllästynyt siihen, että glukoosiarvot voivat laskea odottamatta? Huolestuttavatko hypoglykemiakohtaukset?

Jotta voit välttää glukoosiarvojen laskun ja pitää glukoosin hyvin hallinnassa, on tärkeää tietää ajankohtaiset arvot ja se, mihin suuntaan ne ovat menossa.

MiniMed 640G -järjestelmä on kehitetty sinun turvaksesi, ja sen avulla voit tuntea olosi varmaksi.

SMARTGUARD® – askel lähemmäksi keinohaimaa

Yksinoikeudella kehittämämme SmartGuard®-tekniikka jäljittelee tiettyjä terveen haiman toimintoja ja tarjoaa näin parannetun suojan hypoglykemiaa vastaan.4*

 • Sensorin antamien glukoosiarvojen perusteella SmartGuard® ennustaa matalan glukoositason lähestymisen 30 minuuttia etukäteen ja pysäyttää automaattisesti insuliinin annostelun**
 • Kun glukoosiarvot palaavat normaaleiksi, SmartGuard jatkaa automaattisesti insuliinin annostelua***.
 • Voit asettaa päivän mittaan useita matalan glukoosin rajoja. Näin saat tehostetun suojan, kun tarvitset sitä eniten.

 

 Insuliinin annostelun dynaaminen pysäyttäminen pysäytystoiminnon avulla voi vähentää hypoglykemiatapahtumien määrää merkittävästi.4

93 % potilaista, jotka käyttivät pumpussaan pysäytystoimintoa, tunsi hallitsevansa diabetestaan varmemmin.5

 

ÄLYKKÄÄT PUMPPUTOIMINNOT

MiniMed 640G -insuliinipumpussa on myös lisäturvaa tuovia älykkäitä sisäisiä toimintoja, kuten:

 • Aktiivinen insuliinin seuranta, jonka ansiosta elimistössäsi yhä toimiva insuliini näkyy pumpun näytössä ja otetaan huomioon Bolus Wizard® -suosituksessa
 • Boluksen edistymispalkki, josta näet annettavan bolusannoksen, ja Pysäytä bolus -toiminto, jonka avulla voit pysäyttää boluksen antamisen milloin tahansa
 • Ennakoiva akun alhaisen varauksen ilmaisin, jonka ansiosta tiedät ajoissa, milloin akku on loppumassa

YKSILÖLLISTÄ MUKAVUUTTA

Diabetes on jo itsessään monimutkainen. Järjestelmäsi ei tarvitse olla sitä.

Glukoosiarvojen säännöllinen testaaminen. Insuliiniannoksen laskeminen. Tulosten kirjaaminen. Päivittäisessä glukoosinhallinnassa on paljon muistettavaa. MiniMed 640G -järjestelmä voi helpottaa arkeasi.

Mukautettu tarpeisiisi

MiniMed 640G -insuliinipumppu on suunniteltu mukautumaan arkipäivääsi, ja se hoitaa puolestasi osan monimutkaisista toimista. Ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

 • Yksilölliset perus- ja lisäannosasetukset, jotka vastaavat tarpeitasi päivin ja öin
 • Ohjelmoitavat ystävälliset muistutukset, joiden ansiosta et unohda tärkeitä toimia
 • Säädettävät ääniasetukset, joiden avulla voit muuttaa varoitusilmoituksia ympäristösi mukaisesti – olitpa sitten nukkumassa, elokuvissa tai hälyisessä ravintolassa
YKSINKERTAINEN JA HUOMAAMATON

MiniMed 640G -insuliinipumpun mukana toimitetaan Bayerin yksinoikeudella valmistama CONTOUR® NEXT LINK 2.4  – ainoa glukoosimittari, joka on yhdistettävissä järjestelmäämme. Se huolehtii seuraavista toiminnoista:

 • Lähettää glukoosilukemat langattomasti pumpullesi
 • Mahdollistaa boluksen annostelun etätoimintona
 • Lataa pumpun tiedot CareLink™ -ohjelmistoon

CONTOUR NEXT LINK 2.4 on todistetusti tarkka3 ja helppokäyttöinen.

 
TARVITSETKO APUA INSULIINIANNOSTEN LASKENTAAN?

Bolus Wizard® -toiminto laskee ja suosittelee insuliiniannoksia **** ja näyttää koko laskelman näytöllä, jolloin voit hahmottaa sen helposti ja hallita insuliinia entistä helpommin ja tarkemmin.

PARANNETTU MUOTOILU

Uudistuneen MiniMed 640G -pumpun avulla voit nyt:

Water activities  Nauttia vesiurheilusta vedenpitävän rakenteen ansiosta

Easy readability  Lukea tiedot helposti päivin ja öin täysvärinäytöltä, jonka kirkkaus on säädettävissä

Intuitive  Selata yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä valikkoja aiempaa vähemmillä painalluksilla

hand  Suunniteltu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille


LÄHTEET

 • 1Verrattuna monipistoshoitoon; tiedot perustuvat kliiniseen STAR 3 -tutkimukseen: Bergenstal R. M., Tamborlane W. V., Ahmann A. et al. Effectiveness of sensor-augmented insulin-pump therapy in type 1 diabetes. N Engl J Med. 2010;363:311–320.
 • 2Garg S, Brazg RL, Bailey TS , et al. Reduction in duration of hypoglycemia by automatic suspension of insulin delivery: the in-clinic ASPIRE study. Diabetes Tech Ther. 2012;14(3):205-209.
 • 3Section 8 clinical study. Data on File. Bayer Healthcare, LLC.
 • 4Bergenstal RM, Klonoff DC, Garg SK. et al. Threshold-Based Insulin-Pump Interruption for Reduction of Hypoglycemia. N Engl J Med. 2013; 369(3):224-232.
 • 5User Evaluations. Data on File, Medtronic MiniMed, Inc.,Northridge, CA
 • * MiniMed 640G -insuliinipumpun SmartGuard-toiminnon käyttäminen edellyttää Guardian Link -lähetintä ja Enlite-sensoria. Sormenpäävahvistus on edelleen tarpeen ennen diabeteshoidon muuttamista.
 • ** Dynaaminen pysäytystoiminto perustuu tiettyihin ehtoihin: sensorin antama glukoosiarvo on enintään 3,9 mmol/l:n päässä matalan glukoosin rajasta, tason ennustetaan olevan 1,1 mmol/l matalan glukoosin rajan yläpuolella 30 minuutin kuluessa EIKÄ pumppu ole refraktiojaksolla.
 • *** Dynaaminen jatkamistoiminto perustuu tiettyihin esimääritettyihin ehtoihin: sensorin antama glukoosiarvo on 1,1 mmol/l esimääritetyn matalan glukoosin rajan yläpuolella, tason ennustetaan olevan 2,2 mmol/l matalan glukoosin rajan yläpuolella 30 minuutin kuluessa JA insuliinin annostelu on ollut pysäytettynä vähintään 30 minuutin ajan.
 • ****Laskelma perustuu kehon nykyiseen insuliini- ja hiilihydraattimäärään, käyttäjän nykyisiin ja tavoitteena oleviin verensokeriarvoihin, käyttäjän insuliini-hiilihydraattisuhteeseen sekä kehon insuliiniherkkyyteen. Bolus Wizard -toiminnon asetukset on määritettävä ensin huolellisesti. Käyttäjän on syötettävä syömänsä hiilihydraattimäärä ja nykyinen glukoosiarvo, jotta Bolus Wizard voi laskea käyttäjän tarvitseman insuliinimäärän.
 • Valmistushetkellä vesitiivis 3,6 metriin asti, enintään 24 tuntia kerralla. Kattavat tiedot vesitiiviysominaisuuksista sekä asianmukaista käyttöä koskevat ohjeet ovat MiniMed 640G -käyttöoppaassa.

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.