Jatkuvatoiminen Guardian REAL-Time -glukoosinseurantajärjestelmä

Uraauurtava, ympäri vuorokauden toimiva jatkuvan glukoosinseurannan järjestelmä Guardian® REAL-Time antaa kaikille diabeetikoille mahdollisuuden saada täsmällisiä tietoja, olla luottavaisin mielin ja elää vapaasti. CGM havaitsee vaarallisen matalat tai korkeat glukoosiarvot neljä kertaa tarkemmin kuin pelkät sormenpäätestit1 ja voi myös alentaa A1c-arvoja merkittävästi pelkkiin sormenpäätesteihin verrattuna.12345

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

 • Miten jatkuvaan glukoosinseurantaan käytettävä Guardian REAL-Time -järjestelmä voi helpottaa diabeteksen hallintaa

CGM-JÄRJESTELMÄN OMINAISUUKSIIN KUULUVAT SEURAAVAT:

 • Jatkuvasti päivittyvältä näytöltä voit seurata glukoosiarvojen kehittymistä
 • Varoitusten ansiosta tunnistat vaarallisen matalat ja korkeat arvot entistä paremmin, joten voit elää elämääsi turvallisin ja luottavaisin mielin
 • Pienikokoinen ja mukava käyttää

SORMENPÄÄTESTIT EIVÄT KERRO KOKO TOTUUTTA

Pelkät sormenpäätestit kertovat sinulle vain senhetkisen verensokeriarvosi. Ajattele kuinka paljon paremman kuvan saisit arvoistasi, jos tietäisit mitä mittausten välillä tapahtuu. Tilanne on lähes sama kuin verrattessa valokuvia elokuvaan.

Itse asiassa 60 % matalista arvoista saattaa jäädä kokonaan huomaamatta sormenpäätesteillä.

Guardian REAL-Time -järjestelmällä saat enemmän tarkempia tietoja. Sen ansiosta tiedät kulloisenkin glukoosiarvosi ja voit myös ennakoida arvojen muutoksia ja muutosten nopeutta. Kun glukoosille asetetut raja-arvot lähestyvät, järjestelmä myös varoittaa sinua jotta voit ryhtyä tarvittaviin toimiin. Guardian REAL-Time -järjestelmä mittaa arvot kudosnesteestä 288 kertaa joka päivä. Voit elää elämääsi luottavaisin mielin vuorokaudenajasta riippumatta ja saada paremman kuvan siitä, miten ruokailu, liikunta ja lääkitys vaikuttavat glukoosiarvoihisi. 

KOLME ERITYYPPISTÄ VAROITUSTA, JOTKA LISÄÄVÄT TURVALLISUUTTA

Voit käyttää kaikkia varoituksia antamaan sinulle lisäilmoituksia lähestyvistä matalista tai korkeista arvoista1:

 •  Ennakoivat varoitukset varoittavat sinua 5, 10, 15, 20, 25 tai jopa 30 minuuttia ennen glukoosin raja-arvojen ylittymistä tai alittumista.
 • Muutosnopeusvaroitukset kertovat sinulle, milloin glukoosiarvosi muuttuvat – yksi nuoli kuvaa hidasta muutosta ja kaksi nuolta nopeaa muutosta.
 • Matalien ja korkeiden arvojen varoitukset ilmoittavat, jos etukäteen määrittämäsi glukoosin raja-arvot alittuvat tai ylittyvät.

KAIKILLE SOPIVA JÄRJESTELMÄ

Guardian® REAL-Time -järjestelmä kulkee mukanasi minne ikinä menetkin – elämäntyylisi aktiivisuudesta riippumatta. Monitori on pieni, mukava käyttää ja helppo kuljettaa mukana – voit pitää sitä vyöllä, taskussa tai vaatteiden alla. Kaikissa Medtronicin CGM-järjestelmissä käytetään samaa glukoosisensoria. Se on helppo asettaa paikoilleen ja sitä voi käyttää jopa 6 päivää kerrallaan. Sensori yhdistetään pieneen, huomaamattomaan ja vedenkestävään MiniLink™ REAL-Time -lähettimeen*, joka lähettää glukoosiarvosi langattomasti monitoriin 5 minuutin välein.

Käytitpä insuliinipumppua tai et, Guardian® REAL-Time -järjestelmä voi olla sinulle sopiva ratkaisu, jos:  

 • haluat enemmän tietoa korkeista ja matalista arvoista
 • et tunnista hypoglykemioita
 • haluat hallita diabetestasi paremmin
 • sinulla on raskauden aikainen diabetes
 • sairastat diabetesta ja olet raskaana tai harkitset raskautta
 • HbA1c-arvosi ovat koholla ja sinulla on vakavia hypoglykemioita, joihin tarvitset muiden apua

Guardian® REAL-Time -järjestelmä on tarkoitettu kaikille tyypin 1 tai 2 diabeetikoille. Sairaalat ja yksittäiset potilaat ovat jo vuosien ajan käyttäneet tätä tarkasti testattua järjestelmää* innokkaasti. Syynä on järjestelmän pieni ja kätevä koko, yhteentoimivuus muiden Medtronicin tuotteiden kanssa, soveltuvuus kenen tahansa käyttöön ja ennen kaikkea tukipalvelut, jotka Medtronic – kokenein CGM-teknologian tarjoaja – takaa käyttäjilleen.

 

LÄHTEET

 • 1 Kaufman F. R. et al. Diabetes Care. 2001;24(12):2030–2034.
 • 2 Ludvigsson J. et al. Pediatrics. 2003;111(5 pt 1):933–938.
 • 3 Deiss D. et al. Diabetes Care. 2006; 29(12):2730–2732.
 • 4 Bode B. W. et al. Diabetes Res Clin Pract. 1999;46(3):183–190.
 • 5 Pitzer K. R. et al. Diabetes Care. 2001;24(5):881–885.
 • *Vaikka Guardian REAL-Time -järjestelmä on vedenkestävä ja suojattu roiskeilta ja satunnaiselta kastumiselta, Medtronic Diabetes suosittelee, että Guardian REAL-Time -järjestelmän monitoria ei pitäisi tahallisesti upottaa veteen.
 • **MiniLink™-lähetin on yhteensopiva MiniMed® Paradigm® Veo™ -järjestelmän ja jatkuvaan glukoosinseurantaan käytettävän Guardian REAL-Time -järjestelmän kanssa

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.