MiniMed-järjestelmä

Jatkuva glukoosinseuranta Guardian 2 Link -lähettimen avulla

Guardian™ 2 Link -lähetin on osa Medtronicin CGM-järjestelmää. Glukoosisensoriin yhdistettävä lähetin lähettää glukoosiarvoja langattomasti MiniMed® 640G -insuliinipumpulle. Älä anna pienen koon hämätä – lähetin voi muuttaa elämäsi

Mukava käyttää

  • Pieni ja kevyt: mitat 3,5 x 2,8 x 0,7 cm ja paino alle 7 g
  • Suunniteltu aktiiviseen elämään – ei paina, venytä tai nipistä
  • Pieni kiinnityspinta: 3,8 x 2,0 cm – koko vastaa postimerkkiä

 

HuomaamatonGuardian Link transmitter size compared with 2 EURO coin

Guardian™ 2 Link -lähetin vastaa kooltaan 2 euron kolikkoa. Ohuen muotoilun ansiosta lähetin asettuu huomaamattomasti kiinnityskohtaan. Langattomat lähetykset takaavat että voit käyttää laitetta missä kohtaa kehoa tahansa ja minkä tahansa vaatteen alla.

Vedenpitävä

Voit käyttää lähetintä ja glukoosisensoria uimisen, kylvyn tai suihkun aikana. Voit käyttää laitetta vedessä 2,4 metrin syvyyteen asti enintään 30 minuutin ajan.

Tietojen tallennus jopa 10 tunnin ajalta 

Jos yhteys sensoriin katkeaa, lähetin tallentaa tiedot jopa 10 tunnin ajalta. Tiedot näytetään, kun yhteys pumppuun luodaan uudelleen.

*Guardian™ 2 Link -lähetin on yhteensopiva vain MiniMed® 640G -insuliinipumpun kanssa.
MiniLink®-lähetin on yhteensopiva MiniMed® Veo™ -järjestelmän ja Guardian® REAL-Time CGM -järjestelmän kanssa.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.