MiniMed-järjestelmä

Jatkuva glukoosinseuranta Enlite -glukoosisensorin avulla

Uuden sukupolven  Enlite™ -sensori on Medtronicin uusin ja pienin sensori, jonka parannetut ominaisuudet takaavat poikkeuksellisen mukavuuden ja käyttökokemuksen

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

 • Uuden, entistä paremman Enlite-sensorin hyödyt jatkuvassa glukoosinseurannassa

"Uuden sukupolven Enlite -sensori"

KOKONAISJÄRJESTELMÄMME PAREMPAAN SUOJAUTUMISEEN JA GLUKOOSINHALLINTAAN1

Kun jatkuva glukoosinseuranta yhdistetään MiniMed® 640G -järjestelmään ja uuteen Guardian™ 2 Link -lähettimeen, potilas saa seuraavat hyödyt:

 • Erinomainen sensorin tarkkuus2
 • Älykäs SmartGuard® -tekniikka suojaa hypoglykemialta pysäyttämällä insuliinin annostelun automaattisesti, kun sensorin antaman glukoosiarvon ennustetaan saavuttavan etukäteen määritetyn matalan glukoosin raja-arvon (*)
 •  83 % käyttäjistä koki pystyvänsä hallitsemaan korkeita ja matalia glukoosiarvoja paremmin käyttäessään CGM-järjestelmää3

 

Parannetut ominaisuudet takaavat erinomaisen mukavuuden ja käyttökokemuksen

 • Pienempi ja joustavampi sensori: 80 % pienempi kuin edellinen Enlite-sensori
 • Uuden sukupolven Enlite-sensori kiinnitetään innovatiivisella teipillä, joka auttaa vähentämään ihon ärtymistä
 • Sensorin ja lähettimen yhteys on entistä luotettavampi, mikä vähentää tietoaukkojen todennäköisyyttä. Jos sensorin ja lähettimen välinen yhteys katkeaa, uusi Guardian 2 Link -lähetin voi tallentaa tiedot jopa 10 tunnin ajalta. 

 

Helppo asettaminen One-pressillä

Enlite -sensorin asettaminen on entistä helpompaa uudella One-press -asettimella

 • Asetus yhdellä painalluksella
 • Neula näkymättömissä asettamisen aikana
 • 90 asteen pistoskulma

Katso enlite-sensorin asettaminen uudella one press -asettimella tältä videolta.

 

CGM ALENTAA HBA1C-ARVOA JA PARANTAA GLUKOOSIARVOJEN HALLINTAA

Useat satunnaistetut, kontrolloidut tutkimukset1,2,3 ovat osoittaneet että CGM-järjestelmän hyötyihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • HbA1c-arvon aleneminen jopa 1 %:lla ilman vakavan hypoglykemian riskin kasvamista
 • glukoosiarvojen tiukempi hallinta
 • useammat potilaat saavuttavat Yhdysvaltain diabetesjärjestön (American Diabetes Association, ADA) suositteleman HbA1c-tavoitearvon

Kaikkien näiden hyötyjen ansiosta voit hallita diabetestasi entistä tehokkaammin.

LÄHTEET

-Uuden sukupolven Enlite™ -sensorit niin aikuisille kuin lapsille. Ne on tarkoitettu käyttäväksi vain Medtronicin tuotteiden kanssa: MiniMed® 640G -järjestelmä, MiniMed® Paradigm® Veo™ -järjestelmä, MiniMed® Paradigm® REAL-Time -järjestelmä, Guardian® REAL-Time CGM -järjestelmä, iPro®2.

-Uuden sukupolven Enlite™ -sensoria ei ole tarkoitettu käytettäväksi seuraavien kanssa: Medtronic CGMS Gold® ja iPro®.

-Guardian™ 2 Link -lähetin on yhteensopiva MiniMed® 640G -insuliinipumpun kanssa ja MiniLink®-lähetin puolestaan MiniMed® Paradigm® Veo™ -järjestelmän ja Guardian® REAL-Time CGM -järjestelmän kanssa.

 • *Dynaaminen pysäytystoiminto perustuu tiettyihin ehtoihin: sensorin antama glukoosiarvo on enintään 3,9 mmol/l päässä matalan glukoosin rajasta, tason ennustetaan olevan 1,1 mmol/l matalan glukoosin rajan yläpuolella 30 minuutin kuluessa EIKÄ pumppu ole refraktiojaksolla.
 • 1Bergenstal R. M., Tamborlane W. V., Ahmann A. et al. Effectiveness of sensor-augmented insulin-pump therapy in type 1 diabetes. N Engl J Med. 2010;363:311–320.)
 • 2Enhanced Enlite with MiniMed® 640G System has a MARD of 9.1% [vs. YSI on Day 3]. Cohen O et al. Accuracy of the continuous glucose sensor used with the predictive low glucose management system. Diabetes Technol Ther 2016; 18(S1): A81-A82.
 • 3MDT:n sisäiset arkistotiedot CER247
 • 4Juvenile Diabetes Research Foundation Continuous Glucose Monitoring Study Group. Continuous glucose monitoring and intensive treatment of type 1 diabetes. N Engl J Med. 2008;359(14):1464–1476.
 • 5Raccah D., Sulmont V., Resnik Y. et al. Incremental value of continuous glucose monitoring when starting pump therapy in patients with poorly controlled type 1 diabetes: the RealTrend Study. Diabetes Care. 2009;32(12):2245–2250. 

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.