MiniMed-järjestelmä

Insuliinin annostelujärjestelmät MiniMed 640G -insuliinipumppuasi varten

Infuusiosetit ja tärkeimmät osat toimivassa insuliinipumppuhoidossa.
 
Kaikki MiniMed®-infuusiosetit ja -säiliöt toimivat järjestelmänä pumpun kanssa, ja ne mahdollistavat ainutlaatuisen liitännän, joka on luer-vakioliitäntää turvallisempi.

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

  • MiniMed-infuusiosetit ja tärkeimmät osat toimivassa pumppuhoidossa.

Ainutlaatuinen, patentoitu* MiniMed-liitäntä on tämän insuliinin annostelujärjestelmän keskeinen osa, joka sisältyy jokaiseen infuusiosettiin.

MiniMed-liitäntä

MiniMed-liitäntä on:

  • Ergonominen – suuri tartuntapinta parantaa käyttömukavuutta
  • Turvallinen - suunniteltu vähentämään tukkeumien, tahattoman insuliinin annostelun ja vuotojen riskiä

  • Käyttövarma - helposti kuuluva napsahdus ilmaisee, että kaikki osat on yhdistetty ja lukittu oikein

 

2 HELPPOA ASKELTA TURVALLISEN LIITÄNNÄN TEKEMISEEN 

Turvallinen insuliinin annosteluliitäntä Turvallinen insuliinin annosteluliitäntä

2 helppoa vaihetta MiniMed infuusiosetin, säiliön ja insuliinipumpun välillä.

Potilaat, jotka saivat mahdollisuuden kokeilla sekä MiniMed- että luer-liitäntää, pitivät MiniMed-liitäntää 3 kertaa parempana.**


Palaute, jota olemme saaneet potilailtamme eri puolilta maailmaa, osoittaa, että MiniMed-järjestelmään luotetaan: he käyttävät vuosittain yli sata miljoonaa MiniMed-infuusiosettiä ja säiliötä.**


Luotettavan infuusiosetin ja säiliön valitseminen tottumustesi ja elämäntyylisi mukaan on tärkeää pumppuhoidon onnistumiseksi. Ne ovat olennainen osa diabeteksen hallintaa, ja siksi ne on syytä valita huolella.

LÄHTEET

  • *Paradigm-liitoskappale – Yhdysvaltojen patentti numero 6,585,695
  • **Medtronicin sisäiset arkistotiedot

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.