MiniMed-järjestelmä

Insuliinin annostelu

MiniMed-säiliöt on suunniteltu sinun turvallisuuttasi varten ja niin, että täyttämisestä tulisi miellyttävää.

  • Nopea, tehokas säiliön täyttö ja helppo käsittely – käyttövalmis säiliö ei edellytä kokoamista
  • Pienempi vammariski – toisin kuin luer-säiliöissä, ylimääräistä neulaa ei tarvita vaan neula sisältyy TransferGuard-siirtosuojukseen
  • Turvallinen, vakaa ja helppo säiliön täyttö - TransferGuard-siirtosuojus sopii kätevästi insuliinipulloon

 

MiniMed-insuliinisäiliöt

 

  • Pyöristetty muoto auttaa välttämään ilmakuplia 

 

  • Vähemmän vuotoja tai roiskeita – kun TransferGuard irrotetaan, silikonikalvo tiivistää säiliön

Tarjolla olevat MiniMed-säiliökoot ovat 3 ml, ja ne auttavat kattamaan päivittäisen insuliinitarpeesi.

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.