MiniMed-järjestelmä

MiniMed® Quick-serter®

Uusi MiniMed® Quick-serter® -asetin parannetuilla ominaisuuksilla

HELPOMPAA
YKSINKERTAISEMPAA
NOPEAMPAA
 

Jopa 2x
helpompi ladata*

 

3x
epätodennäköisempää,
että teippi jää
kiinni asettimeen*

 

25%
nopeampi asetusaika*

 

93%
yhtä mieltä asettimen helppokäyttöi-
syydestä**

Uusi MiniMed® Quick-serter® -asetin parannetuilla ominaisuuksilla on suunniteltu potilaiden palautteen perusteella. Sen uudet ominaisuudet tekevät infuusiosetin asettamisesta helpompaa, yksinkertaisempaa ja nopeampaa.
* MiniMed Quick-serter Usability Test (ER14-8934). 2016. Medtronic data on file.
** MiniMed Quick-serter Usability Summary Report (ETR15-6652). 2016. Medtronic data on file.

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.