MiniMed-järjestelmä

Infuusiosetti

Tarjolla on MiniMed®-infuusiosetti, joka soveltuu yksilöllisiin tarpeisiisi. MiniMed®-infuusiosetit tarjoavat sinulle vaihtoehtoja...

Minkälaista hyötyä etsit eniten?

Kätevyyttä aktiivisille ja hoikille henkilöille

MiniMed® Mio 30 – uusin infuusiosettimme

Tämä all-in-one-infuusiosetti tarjoaa kätevyyttä aktiivisille henkilöille. 30°:n kulman ansiosta se soveltuu urheilullisille, hoikille aikuisille ja lapsille. Se soveltuu myös raskaana oleville raskauden toisen kolmanneksen lopusta eteenpäin, kun vatsakudos on venynyt kireäksi.

Lue lisää

Kätevyyttä

MiniMed® Mio -infuusiosetti

Tämä all-in-one-infuusiosetti tarjoaa kätevyyttä moneen menoon. Voit tehdä setistäsi yksilöllisen valitsemalla kolmesta värivaihtoehdosta. 90°:n kulman ansiosta se soveltuu keskikokoisille ja tukevammille aikuisille ja lapsille.

Lue lisää

Mukavuutta

MiniMed® Quick-Set® -infuusiosetti

Quick-Set®-infuusiosetti yhdistää helppokäyttöisyyden käyttömukavuuteen. Halutessasi voit myös käyttää MiniMed® Quick-Serter® -asetinta, joka helpottaa asettamista. Se soveltuu keskikokoisille ja tukevammille aikuisille ja lapsille.

Lue lisää

Varmuutta

MiniMed® Sure-T® -infuusiosetti

Taipumattoman neularakenteen ja lisäkiinnityksen ansiosta Sure-T® tarjoaa erityistä varmuutta. Se soveltuu lapsille, aikuisille ja naisille raskauden aikana toiseen kolmannekseen saakka.

Lue lisää

Joustavuutta

MiniMed® Silhouette® -infuusiosetti

Tätä settiä käyttäessä voit säätää asetuskulmaksi 20–45°, jotta löydät tarpeisiisi parhaiten soveltuvan kulman. MiniMed® Sil-Serter® -asetin helpottaa hallittua asettamista. Se soveltuu myös raskaana oleville raskauden toisen kolmanneksen lopusta eteenpäin, kun vatsakudos on venynyt kireäksi.

Lue lisää

Jämförelsetabell för infusionsset

Hyödyt MiniMed®
Mio 30
MiniMed® Mio MiniMed®
Quick-Set®
MiniMed® Sure-T® MiniMed® Silhouette®
Tärkein hyöty Kätevyys Kätevyys Mukavuus Varmuus Joustavuus
Soveltuu hoikille vartalotyypeille
Soveltuu keskikokoisille ja tukevammille vartalotyypeille
Soveltuu raskauden aikana
Soveltuu lapsille
Aikainen infektion havaitseminen
Tartuntapinta asetettaessa
MiniMed®-liitäntöjen tiedot MiniMed®
Mio™ 30
MiniMed® Mio® MiniMed®
Quick-set®
MiniMed® Sure-T® MiniMed® Silhouette®
Kanyylin tyyppi Pehmeä Pehmeä Pehmeä Teräs Pehmeä
Asetuskulma 30° 90° 90° 90° Säädettävä 20°– 45°
Kanyylin pituus 13mm 6mm 9mm 6mm 9mm 6mm 8mm 10mm 13mm 17mm
Asetus All-in-one Kiinteä asetin All-in-one Kiinteä asetin Käsin tai MiniMed® Quick-serter® -asettimella Käsin Käsin tai MiniMed® Sil-serter® -asettimella
Letkun pituus 60cm 110cm 45cm 60cm 80cm 60cm 80cm 110cm 60cm 80cm 45cm 60cm 80cm 110cm

Olitpa sitten uusi tai kokenut insuliinipumpun käyttäjä, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta vartalotyyppisi, henkilökohtaisten mieltymystesi ja elintapojesi mukaan parhaiten sinulle soveltuvaa infuusiosettiä.

MiniMed® Mio-, MiniMed®Mio30-, MiniMed® Quick-Set®-, MiniMed®Sure-T®- ja MiniMed®Silhouette®-infuusiosettien laillinen valmistaja on Unomedical a/s Aaholmvej 1-3, Osted 4320 Lejre, Denmark.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.