MiniMed-insuliinipumpun lisävarusteet

SINUN PUMPPUSI, SINUN TAVALLASI

Avataksesi esitteen, varmista että sinulla on viimeisin Adobe Flash versio asennettuna tietokoneellesi.
Voit ladata viimeisimmän version osoitteessa: http://get.adobe.com/flashplayer/

 

MIELLYTTÄVÄ

LATAA TUOTELUETTELO

MATKUSTAMINEN

LATAA TUOTELUETTELO

Ovatko minua kiinnostavat lisävarusteet yhteensopivia nykyisen insuliinipumppuni kanssa?
Useimmat lisävarusteet on suunniteltu yhteensopiviksi kaikkien Medtronicin pumpputyyppien ja -kokojen kanssa. Jotkin lisävarusteista sopivat kuitenkin erityisesti MiniMed® 640G (3,0 ml)- tai MiniMed® Veo™ (5- tai 7-sarja) -pumppuihin. 

- Tarjolla on paljon erilaisia lisävarusteita, joiden avulla voit tehdä pumppuhoidosta luonnollisen osan arkipäivääsi. 
- Kaikki lisävarusteet ovat saatavilla verkkokaupasta useimmissa maissa.

 

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.