Esterin pojan Guzmánin diabeteskertomus

Guzmánilla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes, kun hän oli 6-vuotias. Selvitä, miten MiniMed-insuliinipumppu on mahdollistanut Guzmánille aktiivisen elämäntavan.

Tositarinoita

Toista video

Esterin pojan Guzmánin diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2010

Guzmán oli vain kuusivuotias, kun hän sai diabeteksen. Ensimmäiset kaksi vuotta häntä hoidettiin monipistoshoidolla. Se oli vaikeaa aikaa, sillä hän inhosi pistoksia.  Sitten sairaalassa ehdotettiin hänelle MiniMed Veo insuliinipumppua, ja huomasimme nopeasti, että se oli paljon parempi ja miellyttävämpi tapa hallita hänen verensokeriaan. Nyt Guzmán tekee kaikkea, mitä muutkin lapset: hän ui sekä pelaa koripalloa ja lempilajiaan jalkapalloa. Pumppu on yksinkertaisesti parantanut koko perheen elämää.

- ESTER

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.