Paolon tyttären Giulian diabeteskertomus

Saatuaan tyypin 1 diabetesdiagnoosin 3-vuotiaana Giulia onnistui saamaan glukoosiarvonsa hallintaan insuliinipumpun avulla.

 

Tositarinoita

Paolon tyttären Giulian diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2008

Giulia oli kolmivuotias, kun hänellä diagnosoitiin tyypin 1 diabetes. Se oli kuin olisimme joutuneet myrskyyn keskellä merta. Aluksi hän kärsi äärimmäisestä verensokeriarvojen vaihtelusta. Eniten pelkäsimme yöllä tulevaa hypoglykemiaa. Giulia koki kaksi pahaa hypoglykemiakohtausta yöaikaan ja ne pelottivat meitä todella. Tämän vuoksi hänen diabeteshoitajansa ehdotti, että siirtyisimme monipistoshoidosta insuliinipumppuhoitoon. Pian hän pystyi jo käyttämään insuliinipumppuaan itse. Olemme aina halunneet hänen tuntevan ja toimivan mahdollisimman samalla tavoin kuin muutkin samanikäiset lapset ja hänen insuliinipumppunsa on auttanut tämän tavoitteen saavuttamisessa.

- PAOLO

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.