Emman pojan Georgen diabeteskertomus

Ota selvää, miten George onnistui saamaan glukoosiarvonsa tavoitealueelle insuliinipumpun avulla.

Tositarinoita

Toista video

Emman pojan Georgen diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2010

Georgella diagnosoitiin tyypin 1 diabetes 1. elokuuta 2006. Vanhemmalle se on unohtumaton päivä! Koko maailmamme mullistui. Pistosten takia elämään piti ottaa uusi rytmi. Tuntui siltä että diabetes hallitsi koko elämäämme. Kun George oli monipistohoidolla, hänen sokeriarvonsa eivät koskaan olleet tavoitetasolla. Viiden kuukauden kuluttua insuliinipumpun käyttöönotosta arvot saatiin tavoitetasolle ja nyt HbA1c on 6.8. Pumpun ansiosta voin luottaa siihen, että George voi itse hoitaa itseään, joten voin vanhempana olla rauhallisin mielin. Insuliinipumppu on mielestäni uskomaton keksintö: se muuttaa lapsen elämän. Suoraan sanottuna se on antanut Georgelle mahdollisuuden elää taas omaa elämäänsä.

- Emma

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.