Martinan tyttären Annelin diabeteskertomus

Ota selvää, miten Anneli ja hänen äitinsä Martina saivat Annelin glukoosiarvot hallintaan insuliinipumpun avulla.

 

Tositarinoita

Martinan tyttären Annelin diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2011

Kun Annelilla diagnosoitiin tyypin 1 diabetes, ensimmäinen ajatukseni oli että halusin elämämme jatkuvan niin kuin ennenkin: halusin, että voisimme pitää hauskaa ja nauraa ilman alituista huolta insuliinitasoista. Lääkärimme ja hoitajamme vakuuttivat minut sairaalassa siitä, että insuliinipumpun avulla Anneli voisi hallita paremmin sairauttaan – ja koko elämäänsä. Hän oli todellakin oikeassa!  Vuosien mittaan olemme osallistuneet yhdessä naisten urheilutapahtumiin, lentäneet maailman ympäri ja jopa hiihtäneet Lapissa. Insuliinipumpun ja Annelin hyvän diabeteksen hallinnan ansiosta voimme taas tehdä mitä haluamme

- MARTINA

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.