Paolan diabeteskertomus

Lue Paolan tarina siitä, miten huono glukoosiarvojen hallinta aiheutti hänelle vakavia silmäongelmia ja miten hän sai tilanteen kohenemaan.

Tositarinoita

Paolan diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2001

Olin 7-vuotias, kun minulla diagnosoitiin diabetes. Diabetestani hoidettiin vuosien ajan monipistoshoidolla. Silloin en juuri ajatellut pitkäaikaiskomplikaatioiden mahdollisuutta, mutta vuosien mittaan huono diabeteksen hallinta aiheutti minulle vaikeita silmäongelmia. Sitten diabeteshoitajani suositteli minulle siirtymistä insuliinipumppuhoitoon. Käytyäni läpi monia hoitoja ja toimenpiteitä on insuliinipumppuni parantanut glukoosiarvojen hallintaa (HbA1c-keskiarvoni on nyt 7 % – 53 mmol/L). Voin riemukseni sanoa, että näköni on nyt parantunut huomattavasti eikä minulla ole mitään merkkejä muistakaan komplikaatioista!

- PAOLA

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.