Guidon diabeteskertomus

Lue Guidon valaiseva kertomus huonosta diabeteksen hallinnasta ja hänen päätöksestään elää diabeteksen kanssa ilman komplikaatioita.

 

Tositarinoita

Toista video

Guidon diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2005

Teini-ikäisenä hoidin diabetestani monipistoshoidolla, sillä ajattelin, että se oli helpoin tapa piilottaa diabetekseni. Tyhmää oli se, etten huolehtinut glukoosiarvoistani. Diabeteksen hallintani oli todella, todella huonoa. Lopulta minulla diagnosoitiin nekrobioosi ja retinopatia. Silloin tajusin, että halusin nähdä lasteni kasvavan aikuisiksi ja että minun oli päästävä uudelle hallinnan tasolle. Insuliinipumpun ansiosta tämä oli mahdollista. Nyt glukoosiarvoni ovat vakaat ja pumppuni ansiosta voin päättää haluanko elää pitkäaikaiskomplikaatioiden kanssa vai ilman niitä. Ja olen valinnut elämän ilman niitä.

- GUIDO

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.