Tavoitteena uudistaa diabeteksen hallinta

Medtronic on ollut diabeteshoidon teknologisen vallankumouksen kärjessä jo 30 vuoden ajan. Tämä tausta kuvaa erinomaisesti visiotamme ja sitoutumistamme "keinohaiman" kehittämiseen.

ESIMERKKEJÄ SIVUN SISÄLLÖSTÄ

  • Medtronic on sitoutunut uudistamaan diabeteksen hallinnan

Vuonna 1983 kehitimme uraauurtavan keksinnön, insuliinin jatkuvan annostelun, ja toimme markkinoille ensimmäisen insuliinipumppumme,innovatiivisimman tavan annostella insuliinia ja helpottaa diabeetikoiden glukoosiarvojen hallintaa.

Siitä lähtien Medtronic on ollut johtoasemassa markkinoilla ja ansainnut maineensa insuliinipumppuhoidon, jatkuvan glukoosinseurannan ja tietojen hallinnan huippuosaajana.

  • Olimme ensimmäinen yhtiö, joka toi markkinoille jatkuvan glukoosinseurannan tuotteita, ja ainoa yhtiö joka tarjoaa FDA:n hyväksymön laitteen ammattikäyttöön.
  • Tavoitteenamme on tuoda markkinoille ensimmäinen keinohaima parin vuoden kuluessa.
  • Olemme tuoneet markkinoille MiniMed® 640G -järjestelmän. Sen toiminnot voivat helpottaa hallintaa1 auttamalla vähentämään hypoglykemioita2 ja tarjoamalla yksilöllistä mukavuutta käyttäjän diabeteksen jokapäiväisen hallinnan helpottamiseksi.

Olemme sitoutuneet kehittämään tukipalvelujamme ja apuvälineitämme entisestään niin, että potilaamme voivat elää elämäänsä luottavaisin ja rauhallisin mielin. Kehittyneen insuliinipumppuhoitomme sekä jatkuvan glukoosinseurannan ja tiedonhallintatuotteidemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme huipputason diabeteksen hallintaa. Takaamme ratkaisut tyypin 1 diabeetikoille nyt ja jatkossa.

DIABETEKSEN HALLINNAN TULEVAISUUS

 

Medtronicin ensisijaisena tavoitteena on kehittää keinohaima – "closed loop järjestelmä" – joka seuraa glukoosiarvoja ympäri vuorokauden jokaisena päivänä ja annostelee automaattisesti juuri oikean määrän insuliinia. 

Ensimmäinen askel kohti tavoitettamme oli MiniMed® Veo. Sittemmin olemme kehittäneet myös MiniMed® 640G -järjestelmän (jonka innovatiivinen tekniikka jäljittelee entistä tarkemmin tapaa, jolla terve haima tuottaa kehoon insuliinia, minkä ansiosta diabeteksen hallinta on helpompaa). Tavoitteemme ei ole enää kaukana. Tutkijamme keskittyvät nyt kehittämään keinon, jolla insuliinin annostelua voidaan säädellä ilman, että käyttäjän on millään tavalla puututtava asiaan.


Olemme varmoja siitä, että kun saamme työmme päätökseen, kehittämämme closed loop järjestelmä mullistaa miljoonien diabeetikkojen elämän ympäri maailmaa.

Kaikki lausunnot yhtiön odottamista lakisääteisistä hyväksynnistä ovat ennusteita, joihin riskit ja epävarmuudet voivat vaikuttaa

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.