Teresan diabeteskertomus

Teresa kärsi vaikeista hypoglykemiakohtauksista ja menetti niissä pahimmillaan jopa tajuntansa. Ota selvää, miten Teresa onnistui saamaan diabeteksensa hallintaan insuliinipumpun avulla.

Tositarinoita

Toista video

Teresan diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2012

Diabetesdiagnoosin saaminen oli kova paikka. Käytin monipistoshoitoa ja sain jatkuvasti hypoglykemiakohtauksia. Pahimmillaan menetin jopa tajuntani. Tilanne sai minut vihaiseksi, sillä opiskelin yliopistossa mutta en voinut keskittyä. Se oli kamalaa. En voinut hallita diabetestani, joten lääkärini avulla ja tuella päätin kokeilla insuliinipumppua. Nyt minulla on insuliinipumppu, ja nautin siitä, että tilanne on hyvin hallinnassani. Tämä on parantanut elämänlaatuani, sillä olen voinut jättää hyvästit vaikeille hypoglykemiakohtauksille. Voin rehellisesti sanoa, että diabetes ei enää hallitse minua vaan minä hallitsen sitä.

- TERESA

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.