Simonin diabeteskertomus

Simon on hallinnut hypoglykemiaansa insuliinipumpulla vuodesta 2004 lähtien. Ota selvää, miten hän elää päivän kerrallaan insuliinipumpun kanssa.

Tositarinoita

Toista video

Simonin diabeteskertomus

Parempaa hallintaa pumpulla vuodesta 2004

Suurin sokkini diabeteksen puhkeamisen jälkeen oli kaikkien aikojen pahin hypoglykemiakohtaukseni. Olin luistellut tunnin tai pari ja söin sitten normaalin päivällisen. Pian sen jälkeen tunsin oloni hyvin sairaaksi ja oksensin kaiken ruuan. Koska olin jo pistänyt insuliinia, sen vaikutus jatkui, kunnes glukoosini laski alle 2,8 mmol/l. Tilani oli täysin hallitsematon. Onneksi työtoverini veivät minut sairaalan ensiapuun, jossa siihen aikaan työskentelin. Juuri sillä hetkellä tilanne oli kamala, mutta lopputulos oli hyvä, sillä sen jälkeen kokeilin hetken aikaa insuliinipumppua ja elämänlaatuni parani valtavasti. Nyt käytän insuliinipumppua koko ajan, ja se on aivan loistava!

- SIMON

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.