Asiakastuki

MiniMed-insuliinipumpun glukoosimittarituki

CONTOUR NEXT-glukoosimittaria koskevia kysymyksiä, joita saatat pohtia. 

Mitä eroa on CONTOUR® NEXT LINK- ja CONTOUR NEXT LINK 2.4 -verensokerimittareilla?

CONTOUR NEXT LINK ja CONTOUR NEXT LINK 2.4 toimivat yhdessä eri insuliinipumppujen kanssa. 

  • CONTOUR NEXT LINK on yhteensopiva MiniMed® Veo™ -insuliinipumpun, MiniMed® Real Time -insuliinipumpun ja Guardian REAL-Time -CGM-järjestelmän kanssa.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 on ainoa mittari, joka voi muodostaa langattoman yhteyden MiniMed 640G -insuliinipumppuun. 

Mitä eroa on CONTOUR LINK- ja CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittareilla?

  • CONTOUR LINK on vanhempi malli, jossa käytetään CONTOUR-testiliuskoja ja joka muodostaa langattoman yhteyden MiniMed Veo -insuliinipumppuun, MiniMed Real Time -insuliinipumppuun ja Guardian REAL-Time -CGM-järjestelmään. 
  •  CONTOUR NEXT LINK on uusi malli, joka muodostaa langattoman yhteyden samoihin Medtronic-laitteisiin. Kyseessä on päivitetty versio CONTOUR LINK -mittarista ja siinä käytetään CONTOUR NEXT -testiliuskoja. Jos käytät yhteensopivaa Medtronic-laitetta ja olet kiinnostunut CONTOUR NEXT LINK -mittarista, selvitä Ascensia Diabetes Caren sivustolta, miten voit saada CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittarin.

Voit myös soittaa Ascensian diabetestuen numeroon 0800 172 227 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen diabetes.2@ascensia.com.

Mitä eroa on CONTOUR LINK- ja CONTOUR NEXT LINK 2.4 -verensokerimittareilla?

  • CONTOUR LINK on vanhempi malli, jossa käytetään CONTOUR-testiliuskoja ja joka muodostaa langattoman yhteyden MiniMed Veo -insuliinipumppuun, MiniMed Real Time -insuliinipumppuun ja Guardian REAL-Time -CGM-järjestelmään.
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 on uusi malli, joka muodostaa langattoman yhteyden yksinomaan MiniMed 640G -insuliinipumppuun. Siinä käytetään CONTOUR NEXT -testiliuskoja. 

Miten saan CONTOUR NEXT LINK 2.4 -verensokerimittarin?

Jos käytät MiniMed® 640G insuliinipumppua, saat CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin automaattisesti pumpun mukana. 

Miten saan CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittarin?

Selvitä Ascensia Diabetes Caren verkkosivustolta, miten voit saada CONTOUR NEXT LINK -verensokerimittarin. Voit myös soittaa Ascensia diabetestuen numeroon 0800 172 227 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen diabetes.2@ascensia.com.

Mitä testiliuskoja CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4 -verensokerimittarissa käytetään?

CONTOUR NEXT -testiliuskoja voidaan käyttää sekä CONTOUR NEXT LINK- että CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarissa. Voit selvittää CONTOUR NEXT -testiliuskojen saatavuuden keskustelemalla hoitohenkilöstösi kanssa.
 

Voinko käyttää CONTOUR-testiliuskoja CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin yhteydessä?

Et voi, sillä CONTOUR-testiliuskat eivät ole yhteensopivia CONTOUR NEXT LINK- ja CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarien kanssa. CONTOUR NEXT LINK- ja CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittareissa voidaan käyttää vain CONTOUR NEXT -testiliuskoja. 

Miten voin yhdistää CONTOUR NEXT LINK- / CONTOURNEXT LINK 2.4 -mittarin Medtronic-pumppuuni?

Online-demonstraatiosta näet, miten CONTOUR NEXT LINK- tai CONTOUR NEXT LINK 2.4 .mittari yhdistetään Medtronic-laitteeseen. 

Mistä saan CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittariani koskevan käyttöoppaan?

Voit ladata CONTOUR NEXT LINK- / CONTOUR NEXT LINK 2.4 -mittarin käyttöoppaan siirtymällä Ascensia Diabetes Caren verkkosivustolle ja kirjautumalla sisään.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.