Asiakastuki

Diabeteskoulutus

Jos haluat lisätietoa pumppuhoitoon käytettävistä tuotteista, katso video napsauttamalla jotakin alla olevista linkeistä.

Esittelyssä MiniMed® Veo™ -järjestelmä

Aluksi

Perustiedot diabeteksen hallinnasta MiniMed® Veo™ -insuliinipumpun avulla.

 

Perus- ja lisäannokset

Lisää vapautta:

 

Jatkuva glukoosinseuranta

Kohti parempaa glukoosinhallintaa

Jatkuvan glukoosinseurannan ja Matala glukoosi -pysäytystoimintojen vaiheittainen esittely.

Uuden sukupolven EnliteTM -sensorin asettaminen

Jatkuvan glukoosinseurannan aloittaminen

Infuusiosetti ja säiliö

Yhdistäminen

An overview of our infusion sets and how they work.

Mio 30 Infusion set

Mio Infusion set

MiniMed® Quick-set®

MiniMed® Silhouette®

MiniMed® Sure-T®

CareLink™

Kaikki on yhteydessä kokonaisuuteen

Hoidonhallintaohjelmisto sinulle ja hoitohenkilöstöllesi.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.