Asiakastuki

OHJELMISTOPAIVITYKSET

UUSI CareLink™ Personal -lataussovellus ilman Javaa --lataa tietojasi entistä helpommin ja jaa ne hoitopaikkasi kanssa


Ensimmäinen askel diabeteksesi parempaan ymmärtämiseen.

Käytä tätä vaiheittaista opasta kun lataat lataussovelluksen asennustiedoston tietokoneelle, jolla haluat ladata laitteesi tietoja. Oppaasta löydät ohjeet myös laitteesi tietojen lataamiseen CareLink™ Personal -ohjelmistoon. Voit myös käydä YouTube -kanavallamme katsomassa ohjevideot.

 

 

 

K. Mitä tapahtui Javalle?
Java-liitännäiset ovat kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotka toimivat Internetselaimissa (muut kolmannen osapuolen ohjelmistot). Javaa ja selaimia päivitetään usein. Jotkut selaimet eivät enää tue Java-liitännäisiä. Asiakkaidemme käyttökokemuksen parantamiseksi olemme kehittäneet uuden menetelmän laitteen tietojen lataukseen. Halutessasi sinulla on edelleen mahdollisuus ladata laitteesi tiedot Java-menetelmällä.

 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.