Asiakastuki

MiniMed-järjestelmässä käytettävän CareLink Personal -ohjelmiston tuki

Mikä on CareLink™ Personal -ohjelmisto?

CareLink™ Personal on ohjelmisto, johon voit ladata diabeteksen hoitoon käytettävien laitteiden tietoja ja jonka avulla voit tarkastella laitteiden keräämiä historiatietoja käyrinä, kaavioina ja raportteina. Näiden raporttien avulla saat paremman kuvan insuliiniannosten, ruokailutottumusten, liikunnan ja lääkityksen vaikutuksista glukoosiarvoihin. Nämä tiedot ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voit hallita diabetesta entistä paremmin. Kun näet nämä tiedot kaavioina, käyrinä ja taulukoina, voit helpommin tunnistaa vaihteluita ja ongelmia, jotka auttavat sinua päättelemään mistä korkeat ja matalat verensokeriarvot pohjimmiltaan johtuvat. Saat lisätietoa napsauttamalla tätä linkkiä.

Paljonko ohjelmisto maksaa?

CareLink Personal -ohjelmisto on maksuton. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja CareLink-liittimen (CareLink-USB-liitin tai verensokerimittari). Jos haluat lisätietoja CareLink-liittimen hankkimisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 7281 210.

Mitä insuliinipumppuja CareLink™ Personal -ohjelmisto tukee tällä hetkellä?

Lisätietoja CareLink Personal -ohjelmiston tukemista insuliinipumpuista saat Työkalut hoidon hallintaan -sivulta

Mitä verensokerimittareita CareLink™ Personal -ohjelmisto tukee tällä hetkellä?

Luettelo CareLink Personal -ohjelmiston tukemista verensokerimittareista on Työkalut hoidon hallintaan -sivulla.

ASETUKSET

Mikä Java™ on ja miksi tarvitsen sitä käyttäessäni CareLink™ Personal -ohjelmistoa?

Java™ on tekninen ohjelma, jota käytetään CareLink Personal -ohjelmistossa, jotta voit ladata pumpun ja mittarin (mittareiden) tietoja järjestelmän tietokantaan. Jos tietokoneellesi ei ole asennettu vaaditun Java-liitännäisen yhteensopivaa versiota, CareLink Personal -ohjelmisto lataa ja asentaa liitännäisen – tietenkin sinun suostumuksellasi.

Entä jos Java™-liitännäisen asentaminen ei onnistu?

Jos Javan asentaminen ei onnistu, sinun on ehkä ladattava ja asennettava Java-liitännäinen manuaalisesti noudattamalla seuraavia ohjeita (voit halutessasi tulostaa ohjeet ennen jatkamista): 

  1. Lataa Java™-liitännäinen ja tallenna sen tietokoneesi työpöydälle tai muuhun sopivaan paikkaan.
  2. Sulje kaikki avoinna olevat Internet Explorer -ikkunat.
  3. Kaksoisnapsauta lataamasi tiedoston kuvaketta ja noudata asennusohjelman ohjeita.
  4. Napsauta Upload (Siirrä) -painiketta. 

Jos sovelma käynnistyy, asennus onnistui.

Miten pääsen käyttämään CareLink™ Personal -ohjelmistoa?

Voit siirtyä CareLink Personal -ohjelmiston verkkosivustolle napsauttamalla tästä.

Mitä tarvitsen, jotta voin ottaa ohjelmiston käyttöön?

Siirry CareLink™ Personal -verkkosivustolle, napsauta Sign up now (Kirjaudu nyt) -painiketta ja luo CareLink Personal -tili noudattamalla tilin luomista koskevia ohjeita. Tarvitset CareLink-liittimen (CareLink-USB-liittimen tai verensokerimittarin), jotta voit ladata tietoja insuliinipumpusta.

KÄYTTÖ

Kuinka kauan tietojen siirtäminen kestää?

Jos siirrät tietoja säännöllisesti (eli 2–4 viikon välein), siirtäminen kestää noin 2–4 minuuttia insuliinipumpun ja CGM:n toimintojen käyttömäärän mukaan.

Miten voin jakaa hoitoraporttejani hoidostani vastaavan hoitohenkilöstön kanssa?

Voit jakaa raportteja tulostamalla ne ja ottamalla ne mukaasi ja/tai tallentamalla ne tietokoneellesi ja lähettämällä ne sähköpostitse.

Huomaa: Älä lähetä raportteja sähköpostitse hoitohenkilöstölle, ennen kuin olet saanut siihen luvan. Muistathan myös, että sähköposti ei välttämättä ole suojattu viestintäväline. 

CareLink Personal -ohjelmisto on myös suunniteltu niin, että se on yhteensopiva CareLink Pro -ohjelmiston kanssa (asennettu hoidostasi vastaavan hoitohenkilöstön tietokoneelle). Jos hoidostasi vastaava hoitohenkilöstö käyttää CareLink Pro -ohjelmistoa, henkilöstö voi ladata laitteesi tiedot CareLink Personal -ohjelmistosta ennen seuraavaa käyntiäsi (jos annat siihen nimenomaisen suostumuksesi ja luovutat henkilöstölle henkilökohtaisen salasanasi).

Miten voin luoda raportteja?

Valitse varsinaisella Reports (Raportit) -sivulla haluamasi raportti näytön vasemmassa reunassa olevasta valikosta. Valitse raportin päivämäärä tai päivämääräväli ja napsauta sitten Go (Siirry) -painiketta. Raportti esitetään PDF-tiedostona erillisessä ikkunassa.

Mitä teen, jos unohdan salasanani?

Napsauta aloitussivun sisäänkirjautumisalueella näkyvää "Forgot your password?" (Unohtuiko salasana?) -linkkiä. Uusi, väliaikainen salasana lähetetään aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit kirjautua ohjelmistoon uudella, väliaikaisella salasanalla 24 tunnin kuluessa sen lähettämisestä. Kun kirjaudut ohjelmistoon seuraavan kerran, sinua pyydetään luomaan uusi salasana ohjelmiston käyttöä varten.

Miten usein ohjelmistoa olisi käytettävä?

Tietojen säännöllisestä siirtämisestä ohjelmistoon on hyötyä kahdesta eri syystä: Ensinnäkin tietojen siirtäminen on nopeampaa, koska kopioitavia tietoja on vähemmän. Koska laitteesi voi tallentaa tietoja enintään kolmen kuukauden ajalta, tietojen säännöllinen siirtäminen myös auttaa sinua varmistamaan, että tietoihisi ei jää aukkokohtia. Hoidostasi vastaava hoitohenkilöstö voi suositella kuinka usein sinun olisi hyvä siirtää laitteesi tietoja ohjelmistoon. Yleisesti ottaen suosittelemme tietojen siirtämistä 4–6 viikon välein.

TIETOTURVA

Ovatko lääketieteelliset tietoni ja henkilötietoni suojassa?

Medtronic on sitoutunut varmistamaan, että kaikki henkilötietosi pidetään salassa ja suojattuina. CareLink-järjestelmässä käytetään verkkopankkistandardia vastaavaa Secure Sockets Layer (SSL) -tekniikkaa eli tietojen salaustekniikkaa, jolla varmistetaan, että tietoja ei voi lukea siirron aikana. CareLink Personal -ohjelmistossa on noudatettu maailman tiukimpia tietosuojasäädöksiä, mukaan lukien HIPAA-sääntöjä, ja tietojasi käsitellään asiaankuuluvien eurooppalaisten tietosuojalakien mukaisesti.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.