Asiakastuki

Mozilla Firefox

VERKKOSELAIMEN YHTEENSOPIVUUSPÄIVITYKSET - KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

K1. Mikä on Java-liitännäinen (tunnetaan myös nimillä Java plugin ja Java applet)?

Java on verkossa käytettävä ohjelmointikieli. Applet on pieni internetpohjainen ohjelma, joka on kirjoitettu Java-ohjelmointikielellä. Liitännäinen tai plugin on Java-ohjelmointikielen osa, jonka avulla tiettyjä toimintoja voidaan tehdä verkkoselaimen kautta.

K2. Miksi CareLink® Personal -ohjelmisto tarvitsee Java-tukea?

CareLink Personal käyttää Java-kieltä tietojen lataamiseen ja keräämiseen Medtronic-laitteestasi (esim. insuliinipumppu) tietokoneeseesi. Java-kieltä käytetään viestintään laitteesi kanssa ja tietojen turvalliseen siirtoon Medtronic-datakeskukseen, jossa tiedot käsitellään ja muutetaan CareLink Personal -ohjelmiston raporttien kautta katseltavaan muotoon.

K3. Kuinka poistan automaattiset päivitykset käytöstä Mozilla® FireFox® -verkkoselaimessa?

Poista FireFox-selaimen automaattiset päivitykset käytöstä seuraavasti:

1. Valitse valikkopainike selaimen oikeasta ylänurkasta.

2. Valitse Asetukset (Options).

3. Valitse Lisäasetukset (Advanced) vasemmalla olevasta valikosta.

4. Valitse Päivitys (Update) -välilehti.

5. Valitse FireFoxin päivitykset (FireFox updates) otsikon alta toinen vaihtoehto – Hae päivityksiä, mutta minä päätän asennetaanko ne (Check for updates, but let me choose whether to install them).

 

K4. Mitä teen, jos FireFox-selaimeni on jo päivitetty uusimpaan versioon, joka ei tue Java-kieltä?

Jotta voit jatkaa CareLink Personal -ohjelmiston käyttöä tietojen lataamiseen Medtronic-laitteesta (esim. insuliinipumpusta), suosittelemme, että siirryt käyttämään Internet Explorer®- (Windows) tai Safari® (Mac OS) -selainta. Pyrimme löytämään ongelmaan CareLink-ohjelmiston sisäisen ratkaisun, ja ilmoitamme heti, kun ohjelmistoa voi taas käyttää uusimman FireFox-version kanssa.

K5. Miten voin tarkistaa, mikä FireFox-selainversio minulla on käytössä nyt?

Voit tarkistaa käytössä olevan FireFox-version seuraavasti:

1. Valitse valikkopainike selaimen oikeasta ylänurkasta.

2. Avaa ohjevalikko napauttamalla ?-kuvaketta oikeasta alanurkasta.

3. Valitse Tietoja FireFoxista (About FireFox). Nykyisen version numero tulee näkyviin ponnahdusikkunaan FireFox-nimen alle.

K6. Jos selaimeni on jo päivittynyt automaattisesti, voinko palauttaa edellisen version?

Edellisen version palauttamista ei suositella. Sen sijaan suosittelemme, että käytät Internet Explorer -selainta, kun haluat käyttää CareLink Personal -ohjelmistoa. Jos haluat palauttaa edellisen FireFox-version, sinun on noudatettava ohjeita, joissa neuvotaan poistamaan automaattiset päivitykset käytöstä, jotta järjestelmä ei päivity uuteen versioon automaattisesti heti edellisen version palauttamisen jälkeen.

K7. Milloin CareLink Personal -ohjelmisto päivitetään yhteensopivaksi viimeisimmän FireFox-version kanssa?

Vakuutamme, että teknikkomme pyrkivät kaikin tavoin ratkaisemaan tämänkaltaiset selainten yhteensopivuusongelmat. Emme tiedä ongelman korjauksen tarkkaa aikataulua, mutta ilmoitamme heti, kun meillä on lisää tietoa asiasta.

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.