Asiakastuki

CareLink Assist

Tärkeä ilmoitus ennen etäyhteyden käynnistämistä GoToAssist-järjestelmän kautta.

Saanko luvan etäyhteyteen tietokoneellesi vianmääritys tarkoituksessa?
 
Etäyhteyden tarkoitus on arvioida tietokoneen ohjelmia ja asetuksia sopivan ratkaisun löytämiseksi keskustelemaamme Medtronic ohjelmiston ongelmaan liittyen. Voimme ajaa ohjelmia, muuttaa asetuksia ja asentaa / poistaa ohjelmistoja ratkaistaksemme kohtaamamme ongelmat.
 
Emme tarkastele, käytä tai muuta mitään, mikä ei liity Medtronic ohjelmistoon ja voit päättää etäyhteyden milloin tahansa jos haluat.
 
Ennen kuin aloitamme, sulje kaikki ohjelmat ja kaikki asiakirjat, jotka sisältävät yksityisiä tai henkilökohtaisia tietoja.

CareLink Assist

Etäyhteys käynnistetään kun hyväksyt yllä olevat ehdot klikkaamalla “OK” kuvaketta.

Syötä alla olevaan laatikkoon istunnon numero jonka olet saanut tuotetuen edustajaltamme, ja klikkaa “OK” kuvaketta.


 

Tämän verkkosivuston sisältö ja kaikki sen sisältämät tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksessa, eikä niillä ole tarkoitus millään tavoin korvata lääketieteen ammattilaisten antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoa. Esitetyt potilaskertomukset ovat yksittäisiin tapauksiin liittyviä kokemuksia. Hoitovasteet voivat vaihdella potilaan mukaan. Keskustele aina lääkärisi kanssa diagnoosista ja hoitoa koskevista tiedoista ja varmista, että ymmärrät nämä tiedot ja noudatat ohjeita huolellisesti. Medtronic ei vastaa vahingoista tai vaurioista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuvan suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston sisältämistä tiedoista. Luettelo käyttöaiheista, vasta-aiheista, varotoimista, varoituksista ja mahdollisista haittavaikutuksista on kunkin tuotteen käyttöohjeissa.

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän sivuston osaa ei saa jäljentää tai hyödyntää missään muodossa eikä millään tavoin ilman Medtronic International Trading Sarl -yhtiön lupaa. MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite ja CareLink ovat Medtronic, Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. CONTOUR on Ascensia Diabetes Care Finland Oy:n tavaramerkki.